Garantie & reparatie

 • Hoe kan ik een klacht indienen?

  Als klant ben je bij Intovent koning. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook erg hoog in het vaandel. Is er onverhoopt iets niet helemaal goed gegaan met een bestelling? Neem dan zeker even contact op met een van onze medewerkers. Dit kan telefonisch via 085 – 041 02 19 of per e-mail via info@intovent.nl. We doen er alles aan om problemen snel en naar tevredenheid op te lossen.

 • Maak ik nog aanspraak op garantie?

  Fabrieksgarantie
  Op veel van onze producten zit fabrieksgarantie. Dat betekent dat de fabrikant tijdens de garantieduur je artikel repareert of vervangt bij een defect, tenzij je dit zelf veroorzaakt hebt. Doorgaans kun je fabrieksgarantie activeren door het product online te registreren via de website van de betreffende fabrikant, of door het accepteren van de desbetreffende algemene voorwaarden. De fabrikant bepaalt of het oplossen van de klacht onder de garantie valt. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice. 

  Wettelijke garantie
  Is er geen fabrieksgarantie van toepassing? Dan is er nog altijd de wettelijke garantie. Deze garantie houdt in dat je gekochte artikel moet voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Is er toch iets mis? Dan doen we er alles aan om je een goede oplossing te bieden. Denk bijvoorbeeld aan reparatie-, revisie-­ of onderhoudswerkzaamheden. In dat geval kun je contact met ons opnemen. 

  Garantievoorwaarden
  De wettelijke garantietermijn gaat in vanaf de aankoopdatum. Garantie is alleen geldig indien het product of de dienst conform de voorgeschreven richtlijnen en configuraties is geïnstalleerd.

  Heb je hierover nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 • Maak ik aanspraak op subsidie als ik een nieuw WTW-systeem aanschaf?

  Het is mogelijk om aanspraak te maken op een subsidie vanuit de overheid. Vaak gaat dit wel gepaard met andere energiebesparende aanpassingen in de woning. Meer informatie hierover vind je op de website van het RVO.

Heb je nog vragen?