Levering & retourneren

 • Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

  Bij Intovent kun je op verschillende manieren betalen. Alle betaalmethoden zijn veilig en kosten je als klant niets. Nadat je betaald hebt, wordt je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen verzonden. Intovent verzendt alle pakketten met Pakketdienst DPD, een betrouwbare partner gespecialiseerd in pakketlogistiek. DPD bezorgt van maandag t/m vrijdag en garandeert dat 95% van de pakketten binnen één werkdag wordt geleverd.

  Verzendkosten in Nederland
  Voor bestellingen tot € 30,00 rekent Intovent € 4,95 aan verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen, de prijs en de grootte. Vanaf een ordergrootte van € 30,00 is verzending gratis.

  Verzendkosten in België
  Voor bestellingen tot € 75,00 rekent Intovent € 4,95 aan verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen, de prijs en de grootte. Vanaf een ordergrootte van € 75,00 is verzending gratis.

 • Hoe (snel) gaat de bezorging in zijn werk?

  Een snelle levering vinden we bij Intovent belangrijk. Voor alle producten op voorraad geldt: na het plaatsen van een bestelling wordt deze de volgende werkdag verzonden. Het is ook mogelijk om je pakket bij een DPD Parcelshop te laten afleveren, zodat je het op een voor jou geschikt moment kunt afhalen. Je kan dit aangeven op het moment dat je van DPD een Track en Trace-nummer hebt ontvangen. Hier kan je ook meteen de gewenste Parcelshop selecteren.

 • Ik heb een vraag over de levering van mijn bestelling.

  Heb je vragen over de levering van een bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 085 – 041 02 19 of per e-mail via info@intovent.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder.

 • Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

  Klik hier om een retour aan te melden.

 • Is retourneren kosteloos?

  Wanneer het geen palletlevering betreft, kun je jouw bestelling binnen 90 dagen kosteloos retourneren. Wanneer wel een palletlevering betreft zijn de kosten voor de klant.

Heb je nog vragen?