Levering & retourneren

 • Product met status levertijd op aanvraag. Wat geeft dit eigenlijk aan?

  Het door jou gezochte artikel heeft de status "Levertijd op aanvraag". Maar wat betekent dit precies?

  Het is voor ons niet altijd mogelijk om een nauwkeurige levertijd te geven. De markt heeft momenteel te kampen met een tekort aan materialen en dit heeft geleid tot langer dan gebruikelijke productie- en levertijden van onze leveranciers. Dit is een veelvoorkomende uitdaging voor veel bedrijven in de huidige markt en het heeft invloed gehad op de beschikbaarheid van bepaalde producten en onderdelen die we nodig hebben om orders uit te voeren. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken.

  Hoewel de meeste producten in ons assortiment uit voorraad leverbaar zijn, bieden wij ook de mogelijkheid om producten te bestellen die niet in ons assortiment zitten. Voor deze producten kunnen wij pas na aanvraag/bestelling een levertijd aangeven. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

 • Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

  Bij Intovent kun je op verschillende manieren betalen. Alle betaalmethoden zijn veilig en kosten je als klant niets. Nadat je betaald hebt, wordt je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen verzonden. Intovent verzendt alle pakketten met Pakketdienst DPD, een betrouwbare partner gespecialiseerd in pakketlogistiek. DPD bezorgt van maandag t/m vrijdag en garandeert dat 95% van de pakketten binnen één werkdag wordt geleverd.

  Verzendkosten in Nederland
  Voor bestellingen tot € 30,00 rekent Intovent € 4,95 aan verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen, de prijs en de grootte. Vanaf een ordergrootte van € 30,00 is verzending gratis.

  Verzendkosten in België
  Voor bestellingen tot € 75,00 rekent Intovent € 4,95 aan verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen, de prijs en de grootte. Vanaf een ordergrootte van € 75,00 is verzending gratis.

 • Ik heb een vraag over de levering van mijn bestelling.

  Heb je vragen over de levering van een bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 085 04 10 219 of per e-mail via info@intovent.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder.

 • Palletlevering, wat houdt het in?

  Vanwege het gewicht en/of de omvang van de zending worden sommige bestellingen op pallets geleverd.

  Voor deze zendingen is geen Track & Trace service beschikbaar. In plaats daarvan wordt een bevestigingsmail gestuurd met de geplande leverdatum en neemt de chauffeur 1/2 uur voor de levertijd telefonisch contact met je op.

  Houd er rekening mee dat retourzendingen op pallets niet onder ons standaard retourbeleid vallen.

 • Hoe (snel) gaat de bezorging in zijn werk?

  Een snelle levering vinden we bij Intovent belangrijk. Voor alle producten op voorraad geldt: na het plaatsen van een bestelling wordt deze de volgende werkdag verzonden. Het is ook mogelijk om je pakket bij een DPD Parcelshop te laten afleveren, zodat je het op een voor jou geschikt moment kunt afhalen. Je kan dit aangeven op het moment dat je van DPD een Track en Trace-nummer hebt ontvangen. Hier kan je ook meteen de gewenste Parcelshop selecteren.

 • Wat gebeurt er als mijn pakket wordt geleverd wanneer ik niet thuis ben?

  Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je van DPD een Track & Trace code. DPD informeert vooraf wanneer en hoe laat het pakket bezorgd wordt. Komt dit niet uit dan kan er direct een nieuwe afspraak worden gemaakt via www.nieuwelevering.nl. Je kunt er ook voor kiezen om het pakket af te halen bij een DPD ParcelShop bij jou in de buurt.

  Let op: voor palletleveringen gelden andere voorwaarden.

 • Is retourneren kosteloos?

  Wanneer het geen palletlevering betreft, kun je jouw bestelling binnen 90 dagen kosteloos retourneren. Wanneer wel een palletlevering betreft zijn de kosten voor de klant.

 • Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

  Klik hier om een retour aan te melden.

 • Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

  Reeds betaalde bedragen worden binnen 14 dagen na ontvangst van de teruggestuurde bestelling terugbetaald op dezelfde rekening waarmee de betaling is geschied. Indien aankoopprijzen inclusief verzendkosten werden benoemd, dan bedragen de verzendkosten: € 4,95.