Over ons

Alles over Intovent

Wie zijn wij?

Ventilatie is meer dan de lucht verversen. Ventilatie is een vak dat in iedere situatie om maatwerk vraagt. Daarvoor heb je specialisten nodig. Professionals die service in het DNA hebben, simpelweg omdat ze er plezier uit halen om mensen blij te maken. Dat doen we namelijk dagelijks met onze ventilatieoplossingen. Welkom bij Intovent.

Monteur

Mission statement

"Lucht is onzichtbaar, maar cruciaal voor de manier waarop mensen functioneren. Goede luchtkwaliteit en een comfortabel binnenklimaat ontstaat niet vanzelf.

Iedereen verdient een plek waar de lucht ververst wordt. Intovent zorgt voor verse lucht op elke plek in elke ruimte. Zodat mensen zich prettig en comfortabel voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen."

90%
90% van je leven spendeer je binnen
20.000
Je haalt 20.000 keer per dag adem
110
In 1 van de 10 woningen zit schimmel en in veel huizen hangt binnen meer fijnstof dan buiten
5x
De binnenlucht is 5x meer vervuild dan de buitenlucht

Onze drijfveren

Van kokkerellen tot bankhangen, en van thuiswerken tot tafelen met vrienden en familie. Je huis is het toneel van een groot deel van je leven. Maar een huis voelt pas als een thuis als je er aangenaam kunt leven in een gezond binnenklimaat. Daar levert Intovent graag een bijdrage aan. Omdat iedereen recht heeft op een gezonde leefomgeving. Omdat we nooit concessies doen aan comfort. En omdat we geloven in de kracht van duurzame oplossingen.

drijfveren-intovent

Vooruitstrevend in ventilatie

Net als de lucht is ook ventilatietechniek altijd in beweging. Intovent omarmt innovatie, want duurzaam denken en doen zit ons in het DNA. Daardoor zijn onze klanten verzekerd van de laatste inzichten en de modernste technieken met het hoogste rendement.

2022_ComfortServices_monteur_Robin_Vergoossen-58_2

Zo maakt Intovent het verschil 

Zonder service geen kwaliteit. Daarom is Intovent merkonafhankelijk, want alleen dan kun je écht vanuit het klantbelang denken. Met onze expertise denken we mee over ventilatieoplossingen op maat. En onze servicemonteurs ontzorgen je volledig bij de installatie. Kortom: we zijn graag betrokken van advies tot onderhoud en vervanging, want kwaliteit gedijt bij continuïteit.

betrokken-meedenken

All for clean air