Bestellen

 • Hoe maak ik een account aan?

  Wil je graag vaste klant worden van Intovent? Maak dan een account aan. Klik daarvoor op de button ‘inloggen’ en selecteer ‘account aanmaken’. Vul vervolgens je gegevens in en klik op 'Maak een account aan'.

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

  Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Klik op de knop ‘inloggen’ rechts bovenaan de pagina. Vervolgens zie je onder de invulvelden de link ‘wachtwoord vergeten?’ Klik hierop, vul je e-mailadres in en klik op ‘reset mijn wachtwoord’. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

  Wachtwoord aanmaken
  Om de veiligheid van je account te garanderen, hierbij een aantal tips om een sterk wachtwoord te creëren.

  • Gebruik 8 of meer tekens in je wachtwoord.
  • Gebruik hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens.
  • Gebruik altijd een uniek wachtwoord voor iedere website of account.
  • Vermijd wachtwoorden die gemakkelijk te raden zijn, zoals je naam of geboortedatum.
  • Wijzig je wachtwoord regelmatig.
 • Welke betaalmogelijkheden heb ik?

  iDEAL
  iDEAL is de meest populaire online betaalmethode van Nederland. Betalingen worden gefaciliteerd vanuit je persoonlijke bankrekening.

  Creditcard
  Snel en eenvoudig betalen doe je met een creditcard. Betalen met een creditcard is veilig en geeft bovendien recht op extra voordelen, zoals een automatische aankoopverzekering.

  Apple Pay
  Apple Pay is een snelle en eenvoudige manier om af te rekenen met je iPhone of Apple Watch. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen in winkels, in apps en online.

  Klarna
  Klarna is de populairste methode voor achteraf betalen. Met Klarna betaal je pas nadat je een bestelling hebt ontvangen en hebt besloten deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

  VISA
  VISA is de populairste creditcard ter wereld. Snel en eenvoudig betalen, waar en wanneer je wilt.

  Maestro
  Maestro is een veelgebruikte betaalmethode, zowel binnen als buiten Europa. In meer dan 100 landen wereldwijd kun je veilig betalen met Maestro.

  PayPal
  PayPal is een populair online betaalsysteem. Betalen is een kwestie van klikken en PayPal biedt aankoopbescherming.

  Bancontact/Mister Cash
  De Belgische marktleider op het gebied van online betalen is Bancontact/Mister Cash. Door middel van een pincode kun je met deze elektronische kaart online aankopen doen. Erg gemakkelijk en veel gebruikt door de Belgische klanten van Intovent.

  CBC/KBC Online
  Belgische klanten van Intovent kunnen gebruikmaken van KBC/CBC online bankieren. De voordelen daarvan zijn tijdbesparing, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Betalingen worden realtime uitgevoerd.

  Overboeking
  Bij de keuze voor deze betaalmethode wordt de betaling geregeld via een bankoverschrijving.

  Belfius
  Belfius Pay is de online betaalmethode van een van de grootste banken van België. Je kunt in je eigen bankomgeving betalen met je bankkaart, Mastercard of Visa.

Heb je nog vragen?