Bestellen

• Hoe maak ik een account aan?

Wil je graag vaste klant worden van Intovent? Maak dan een account aan. Klik daarvoor op de button ‘inloggen’ en selecteer ‘account aanmaken’. Vul vervolgens je gegevens in en klik op 'Maak een account aan'.

• Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Klik op de knop ‘inloggen’ rechts bovenaan de pagina. Vervolgens zie je onder de invulvelden de link ‘wachtwoord vergeten?’ Klik hierop, vul je e-mailadres in en klik op ‘reset mijn wachtwoord’. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Wachtwoord aanmaken
    Om de veiligheid van je account te garanderen, hierbij een aantal tips om een sterk wachtwoord te creëren:

• Gebruik 8 of meer tekens in je wachtwoord.
    • Gebruik hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens.
    • Gebruik altijd een uniek wachtwoord voor iedere website of account.
    • Vermijd wachtwoorden die gemakkelijk te raden zijn, zoals je naam of geboortedatum.
    • Wijzig je wachtwoord regelmatig.
  • Welke betaalmogelijkheden heb ik?

iDEAL
    iDEAL is de meest populaire online betaalmethode van Nederland. Betalingen worden gefaciliteerd vanuit je persoonlijke bankrekening.

Creditcard
    Snel en eenvoudig betalen doe je met een creditcard. Betalen met een creditcard is veilig en geeft bovendien recht op extra voordelen, zoals een automatische aankoopverzekering.

Apple Pay
    Apple Pay is een snelle en eenvoudige manier om af te rekenen met je iPhone of Apple Watch. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen in winkels, in apps en online.

Klarna
    Klarna is de populairste methode voor achteraf betalen. Met Klarna betaal je pas nadat je een bestelling hebt ontvangen en hebt besloten deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

VISA
    VISA is de populairste creditcard ter wereld. Snel en eenvoudig betalen, waar en wanneer je wilt.

Maestro
    Maestro is een veelgebruikte betaalmethode, zowel binnen als buiten Europa. In meer dan 100 landen wereldwijd kun je veilig betalen met Maestro.

PayPal
    PayPal is een populair online betaalsysteem. Betalen is een kwestie van klikken en PayPal biedt aankoopbescherming.

Bancontact/Mister Cash
    De Belgische marktleider op het gebied van online betalen is Bancontact/Mister Cash. Door middel van een pincode kun je met deze elektronische kaart online aankopen doen. Erg gemakkelijk en veel gebruikt door de Belgische klanten van Intovent.

CBC/KBC Online
    Belgische klanten van Intovent kunnen gebruikmaken van KBC/CBC online bankieren. De voordelen daarvan zijn tijdbesparing, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Betalingen worden realtime uitgevoerd.

Overboeking
    Bij de keuze voor deze betaalmethode wordt de betaling geregeld via een bankoverschrijving.

Belfius
    Belfius Pay is de online betaalmethode van een van de grootste banken van België. Je kunt in je eigen bankomgeving betalen met je bankkaart, Mastercard of Visa.

• Hoe kan ik de couponcode toevoegen aan mijn bestelling?

De couponcode kan worden toegevoegd in het winkelwagen. De knop "Voeg couponcode in" bevindt zich net onder het artikelenoverzicht van het winkelwagen. Nadat de geldige couponcode is toegevoegd, wordt de korting automatisch toegepast op het te betalen bedrag. Let op: vergeet niet op de "Toevoegen +" knop te drukken.

• Heb ik een account nodig om een aankoop te doen?

Nee, je kunt als gast shoppen zonder een account aan te maken. Door een account aan te maken geniet je wel van een persoonlijkere winkelervaring en profiteer je van extra voordelen.