Account & voorkeuren

• Hoe maak ik een account aan?

Wil je graag vaste klant worden van Intovent? Maak dan een account aan. Klik daarvoor op de button ‘inloggen’ en selecteer ‘account aanmaken’. Vul vervolgens je gegevens in en klik op 'Maak een account aan'.

• Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Klik op de knop ‘inloggen’ rechts bovenaan de pagina. Vervolgens zie je onder de invulvelden de link ‘wachtwoord vergeten?’ Klik hierop, vul je e-mailadres in en klik op ‘reset mijn wachtwoord’. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Wachtwoord aanmaken
    Om de veiligheid van je account te garanderen, hierbij een aantal tips om een sterk wachtwoord te creëren:

• Gebruik 8 of meer tekens in je wachtwoord.
    • Gebruik hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens.
    • Gebruik altijd een uniek wachtwoord voor iedere website of account.
    • Vermijd wachtwoorden die gemakkelijk te raden zijn, zoals je naam of geboortedatum.
    • Wijzig je wachtwoord regelmatig.
  • Heb ik een account nodig om een aankoop te doen?

Nee, je kunt als gast shoppen zonder een account aan te maken. Door een account aan te maken geniet je wel van een persoonlijkere winkelervaring en profiteer je van extra voordelen.

• Waarom een account aanmaken?

Het aanmaken van een account op onze webshop biedt verschillende voordelen:

1. Gepersonaliseerde winkelervaring: Wanneer je een account aanmaakt, kun je je persoonlijke gegevens zoals verzendadres en betaalmethoden opslaan. Dit maakt het afrekenproces sneller en handiger voor toekomstige aankopen.
    2. Bestelling volgen: Zodra een bestelling is geplaatst, kan je de status en de levering ervan volgen via het dashboard van je account.
    3. Bestelgeschiedenis: Bekijk je bestelgeschiedenis om gemakkelijk de juiste producten opnieuw te bestellen. Bijvoorbeeld het bestellen van filters voor je WTW-unit of onderhoud van het ventilatiesysteem.
  • Is het veilig om een account aan te maken?

Bij Intovent nemen wij de veiligheid en privacy van onze klanten zeer serieus. Onze website wordt beschermd om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke informatie veilig is. Wij houden ons ook aan een strikt privacybeleid om jouw informatie te beschermen.