Storing verhelpen

Alle problemen snel opgelost

Werkt je ventilatiesysteem niet naar behoren? Een storing zorgt ervoor dat er minder goed of zelfs niet geventileerd wordt. Alle reden dus om een storing snel te melden bij Intovent. Waneer wij bij jou langs mogen komen om de storing van jouw ventilatiesysteem op te lossen, mag je uit gaan van een tarief van € 20,90 per kwartier. De voorrijkosten bedragen € 81,75. Onze servicemonteurs verhelpen problemen snel en vakkundig. Dat is altijd maatwerk, dus de reparatietijd kan variëren van slechts 15 minuten tot enkele uren. Na een eerste analyse kan de monteur daar meer over vertellen.

 

Let op: onze diensten en werkmaterialen zijn afgestemd op reguliere woningen. Is er sprake van een plafond hoger dan 3 meter of andere bijzonderheden? Dan kan het voorkomen dat onze monteur de dienst niet of moeilijk kan uitvoeren. Neem in dat geval eerst even contact met ons op.

Direct contact?

Vraag om een monteur

Een monteur regelt alles op locatie

Camera-inspectie

Bij een mechanisch ventilatiesysteem wordt vervuilde lucht uit de woning afgevoerd via luchtkanalen. Het is daarbij onvermijdelijk dat luchtkanalen vervuild raken, want stof, vuil en micro-organismen hechten zich aan de wanden van de kanalen. Vervuiling gaat ten koste van een goede werking van het ventilatiesysteem – en dus van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Benieuwd naar de status van jouw luchtkanalen? Laat dan een camera-inspectie uitvoeren, dan weet je precies hoe het zit.

camera inspectie

Alles voor schone lucht

Zelf aan de slag? Bekijk onze producten

Heb je een vraag?

We zijn bereikbaar