Advies en ontwerp

Ventilatie is vakwerk

Een goede ventilatie draagt bij aan een goede gezondheid. Daarom moeten ventilatiesystemen aan hoge eisen voldoen – en terecht. Onze specialisten weten wat nodig is om een systeem optimaal te laten renderen. Met hun kennis en ervaring geven ze advies en ontwerpen ze complete ventilatiesystemen. Gezond, duurzaam en comfortabel zijn daarbij altijd in balans.

Bekijk diensten
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Vraag om advies

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op

Welk ventilatiesysteem is het beste voor mijn huis?

Kwaliteit is gebaat bij onafhankelijkheid. Daarom is Intovent merkonafhankelijk. Onze ventilatieoplossingen zijn dan ook volledig afgestemd op klantwensen in combinatie met technische mogelijkheden. In onze adviezen en ontwerpen houden we vanzelfsprekend rekening met de eisen van het Bouwbesluit. Binnen de regelgeving zoeken we naar een optimale mix van comfort, energiezuinig, stil, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud.

beste-ventilatiesysteem

Waarom is goede ventilatie in huis belangrijk?

Je voelt het niet, je ziet het niet, maar het is er wel: de lucht waarin we leven heeft een groot effect op onze gezondheid. En die lucht bevindt zicht voornamelijk binnenshuis. Meer dan 90% van de tijd zijn we binnen om te eten, slapen, sporten, (thuis)werken of gewoon gezellig samenzijn. Alle reden dus om het binnenklimaat gezond te houden en daar levert ventilatie een onmisbare bijdrage aan.

waarom-ventilatie-belangrijk

All for clean air

Zelf aan de slag? Bekijk onze producten

Heb je een vraag?

We zijn bereikbaar