Hoe kan ik mijn WTW-unit onderhouden?

We spenderen maar liefst 70% van onze tijd in ons huis. Voor een goede gezondheid van jezelf en je huis wil je graag genieten van een fris en gezuiverde binnenlucht. Hierbij dient de luchtkwaliteit in je huis perfect te zijn, de bijdrage van je WTW unit is hierbij van groot belang. Lees direct meer over het belang van onderhoud aan je WTW systeem en de onderhouds diensten van Intovent.

OH WTW

Onderhoud van WTW systeem bij Intovent

Om een goed geventileerde lucht te garanderen dient je WTW systeem goed onderhouden te worden. Na verloop van tijd dien je je WTW te laten reinigen, kunnen je filters aan vervanging toe zijn of dienen de WTW kanalen gereinigd te worden.

Onze monteurs staan met veel plezier voor jou klaar om je WTW installatie in topconditie te houden. Na een onderhoudsbeurt van onze service én onderhoudsmonteur werkt je WTW-systeem weer perfect en ervaar je direct de voordelen zoals het besparen van energiekosten én een zuivere binnenlucht in je woning.

Mogelijkheden van onderhoud WTW installatie

Bij Intovent bieden wij verschillende onderhouds mogelijkheden voor jouw WTW-unit. Kies je voor een éénmalige onderhoudsbeurt of laat je liever periodiek je WTW systeem door onze vakmensen onderhouden?

Eenmalig onderhoud van WTW unit

Wil je je WTW unit eenmalig laten reinigen dan kun je kiezen uit 3 verschillende onderhoudsbeurten:

Afbeelding1

Tip: Willen jij en je buren gelijktijdig een onderhoudsbeurt aan het WTW systeem laten uitvoeren? Profiteer van een collectieve korting tot wel 20% op je onderhoudsbeurt.

Onderhoudscontract voor uw WTW unit

Wil je liever periodiek je WTW systeem laten onderhouden? Kies dan voor een uitgebreid onderhoudscontract om een altijd optimaal werkend ventilatiesysteem te garanderen.

Afbeelding3

Vervang je WTW filters iedere 6 maanden

De filters in je WTW unit filteren bacteriën, pollen en ongewenste stoffen uit je woning. Om een perfect werkende filtering van het Warmte Terug Win systeem te garanderen verwissel je het beste de WTW-filters iedere 6 maanden. De filters zijn gemakkelijk zelf te verwisselen en bestel je direct bij Intovent. Bekijk hier ons volledige assortiment WTW-filters.