Afzuigsysteem in huis

Intovent begrijpt als geen ander het belang van een goed binnenklimaat in een woning. Wanneer vervuilde lucht in huis blijft hangen, is dit niet alleen slecht voor de staat van het huis, maar ook voor uw eigen gezondheid. Daarom plaatsen wij regelmatig afzuigsystemen in woningen.

Wilt u een beter afzuigsysteem in huis? Dan kan Intovent u helpen. Snel, vakkundig en merkonafhankelijk.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Waarom is een goed afzuigsysteem in huis belangrijk?

We brengen een groot gedeelte van ons leven thuis door. Daarom wilt u dat de luchtkwaliteit in uw woning goed is, toch?

De lucht in een woning kan ernstig vervuild raken met stof en vocht. Als deze vuile lucht niet goed afgevoerd wordt, kan dit leiden tot schimmelvorming, stank en zelfs blijvende gezondheidsklachten. Natuurlijke ventilatie door ramen en deuren, is niet altijd voldoende om de vervuilde lucht uit huis te krijgen.

Vooral in nieuwbouwwoningen die goed geïsoleerd zijn, kan het lastig zijn om de lucht af te voeren. Een goed werkend afzuigsysteem in huis is daarom erg belangrijk.

De voordelen van een afzuigsysteem

Een afzuigsysteem hangt centraal in de woning. Vanuit dit punt kunnen de kamers in huis automatisch worden geventileerd. Omdat een afzuigsysteem meestal een mechanisch ventilatiesysteem is, zorgt de afzuiging ook voor voldoende frisse buitenlucht.

Naast automatische toevoer van schone lucht, heeft een afzuigsysteem in huis nog meer voordelen.

We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Minder lawaai ten opzichte van losse ventilatoren
  • Minder energieverbruik waardoor u kosten bespaart
  • Bij goede installatie en goed gebruik ventileert het beter dan natuurlijke ventilatie
  • Zorgt automatisch voor een gezond binnenklimaat

Afzuigsysteem-installatie door Intovent

Een goed werkend afzuigsysteem begint al bij de montage. Laat uw afzuiging in huis door Intovent meten en installeren, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Onze ventilatiespecialisten hebben een passie voor een gezond en duurzaam binnenklimaat en beschikken over de juiste kennis en ervaring.

Geen woning is hetzelfde. Daarom kijken we naar uw wensen en komen we altijd met een passende oplossing. Goed om te weten: wij zijn merkonafhankelijk. Hierdoor weet u zeker dat u alleen het juiste afzuigsysteem in huis krijgt, perfect passend bij uw behoeftes.

Afzuigsysteem reiniging en onderhoud

Omdat service bij ons voorop staat, kunt u bij ons ook terecht voor reiniging en onderhoud van uw ventilatiesystemen. Wij zorgen ervoor dat uw afzuigsysteem in topconditie blijft. Zo kunt u jarenlang genieten van verse lucht in huis.

Lees op onze website meer over onze onderhoudsservice.

Meer weten?

Wilt u een afzuigsysteem in huis laten installeren of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een centraal afzuigsysteem in uw woning? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze ventilatiespecialisten gaan graag met u in gesprek voor een ventilatieadvies op maat.

Meer over Intovent